16. maj 2013

Neon gør godt

Hev et par neon pink akryl lysestager med hjem fra Rema1000 i dag... De lyser helt op og giver det fedeste farvespil i solen. Lige til at blive glad i låget af. Det er en flot kontrast og fint selskab til den hvide isbjørn fra Royal Copenhagen og den store hvide Cocoon vase fra Holmegaard, som de nu er blevet parret med. Jeg synes der er neon farver alle vegne og for det meste er det ret tjekket, men der er altså også steder hvor farven fejler noget så grusomt og det bliver 90'er kikset. Har du også budt neon indendørs?
Today I am in love with neon and bright colours. They brighten the mood! I just found these neat candleholders (top photo) at the local grocery store and was super excited to take them home with me. 


EDIT!!!! UPS! Rema tilbagekalder deres akryl lysestager de ikke lever op til visse sikkerhedskrav. Læse mere her.  Det er rigtig fint at være opmærksom på at de kan smelte, hvis man ikke lige selv har tænkt på det, og bruge lysestagerne med omhu. For jeg afleverer atså ikke mine retur!!! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...