14. januar 2014

Et rodet indlæg i et friskt nyt år

Kære Hvide Januar, hvor er du fin. Jeg kan simpelthen ikke få nok af hvidt i mit hjem for tiden og sørme ikke om sneen kom i går og malede hele verden hvid. 

Julepynten er pakket væk, Nytåret er overstået og det hele er så friskt. Må 2014 blive et fantastisk år og hvor jeg igen finder fodfæste. Er stadig snotforvirret pga. stress og dens følgere og nævner i flæng nogle af de fede udtryk jeg har mødt på det sidste; udbrændthedssyndrom, ”mood disorder” og energisygdom. 

Til gengæld har jeg også i mit forløb stødt på en ny og fantastisk Present Time outlet butik (på hjørnet af Vendersgade og Nørre Voldgade, Kbh K) Alt i butikken er til fantastiske priser og det er især de mange lamper og Karlsson vægure, som jeg er begejstret for. Kunne ikke modstå fristelsen, da jeg fandt det store Karlsson Big Flip Clock til blot 495 DKK!!!! (Det er senere blevet sat op til 695,- , men stadig et fund). En af mine dejlige læsere var på jagt efter uret inden jul, så hvis du læser med nu, vil det være skægt at høre om du fik fat i det?

Ud over hvid er min nye yndlings farve BLUSH eller pudder om man vil. Det var en af julens farver og den holder i den grad også i 2014. 

Advarsel: der følger billeder fra julen, så hvis du i den grad er ”over it”, så kom tilbage i løbet af et par dage hvor der kommer et nyt indlæg om den skønne farve og alle de lækre, lækre items i pudder, som jeg drømmer om at omgive mig med.

Skal ikke snakke alt for meget om julen 2013, blot lige vise årets fine farver på juletræet; grå, kobber og pudder! <3 GODT NYTÅR!!! 
//Caroline

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...