22. februar 2014

Thomine & ARTFellow - et fantastisk mix

Hvis du ikke allerede kender til Thomine & ArtFellow, er det min fornøjelse at præsentere dig for dette lækre kunstneriske univers, hvor vi følger den smukke ArtFellow i forskellige situationer. Den japansk-inspirede ArtFellow-kvinde er alter ego’et til kunstneren bag, Louise Thomine (og heraf kommer navnet, som du nu MÅ huske)

De originale værker udføres på papir, med en blanding af blyant, akvarel, tusch og spray, men enkelte værker laves også som print i forskellige størrelser – dog i begrænset oplag.

Det var ”Lola”, der først fangede min opmærksomhed og siden er jeg blevet vild med flere og flere af billederne. De rummer og viser alt fra tristhed, skønhed, ynde, uskyld, glæde, eftertænksomhed… altså hvis jeg selv må tolke dem… og ja jeg kunne blive ved. Enkelte synes jeg er lidt dystre, andre meget vovet.  

Jeg er blandt andet vild med de små stænk af neon og den dybe blå farve der er i nogle af værkerne. Mine yndlings er samlet her – alle fotos er fra Thomine & ArtFellow på Facebook, hvor du kan se hvor værkerne bliver udstillet og hvordan du kan få fingre i et af de fine prints eller originale værker. 


"Måneskin"

"Pokerface"
"Primadonna"

"Voluptuous""Dancer in the dark"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...