4. marts 2014

Den evige to do liste

Den evige to do liste


Der er dem der jagter evig ungdom (eller er det egentlig evig skønhed? - evig lykke?), mens der er dem der jagter den perfekte indretning. Ha - jeg vil måske gerne have lidt af det hele og mit motto er da også, at man kan det hele. Med årene har jeg så lært en lille tilføjelse til mit motto: jeg kan det hele, bare ikke på een gang. 

Jeg er af den evige opfattelse at jeg bare liiige mangler det og det og SÅ er vores hus perfekt. Men er man egentlig nogensinde færdig med at indrette sig? Kan den evige to do liste nogensinde blive afsluttet? 

Den perfekte indretning for mig handler ikke om de dyre mærker, men om hvilke ting jeg nyder at have omkring mig. Jeg er i den grad et hjemmemenneske og derfor skal mit hjem være et der indbyder til ro og afslapning, for store og små. Jeg vælger møbler og tilbehør efter hvad jeg forelsker mig i, hvad der er praktisk og funktionelt -og naturligvis hvad pengepungen tillader. Forleden lavede jeg fis med at jeg ville ønske at mit nye IKEA sofabord var et by Lassen bord i stedet. I virkelighed er jeg ovenud begejstret for mit lille sofabord og jeg vil på ingen måde ønske at noget i mit hjem, er noget andet end det i virkeligheden er. 

Jeg er vild med de småting jeg finder i Søstrene Grene, jeg har også masser af trækasser fra Netto og en af mine yndlings lysestager netop nu er fra H&M Home. Jeg har klikket det skoskab og garderobeskab fra Jysk herover hjem - to "must haves" og begge på tilbud - og så kan jeg bedre drømme om de andre "like to haves", til henholdsvis entre, brænde og stue. (Like to haves er listen over ting, der realistisk set kan finde plads i vores hjem - jeg tør slet ikke at begynde på den urealistiske liste, du ved "if money was no object" listen)

Så mangler jeg blot at købe læderremme til at lave nye greb til skabet, at male soveværelset inden skabet kommer op...mens jeg er i gang med malerpenslen så burde gangen også få en tur. Og træværket udenfor. Gad vide om man kan bruge algerens allerede nu eller om det først er når det er varmere i vejret? Og så er jeg ved at være i mål... eller er jeg???!? :) 
Har du det på samme måde?

UPDATE! ÅH GUD! I dag kom tingene fra Jysk ogselvfølgelig skulle skoskabet samles med det samme. AK OG VE - skabet duer overhovedet ikke! Min mands str. 42 er for store og mine str. 38 er for små. Haha, hvor er det skørt. Jeg ved ikke om vi bare har fået en mandagsmodel eller om det virkeligt at det dårligste skab i verden. Nu håber jeg at Jysk vender tilbage på min henvendelse tidlig mandag morgen, med lovning på at hente skabet uden beregning og returnere mine penge. Og jeg vil aldrig mere være IKEA utro med Jysk! Jeg har så et kvart ton garderobeskab stående som jeg ærlig talt ikke ved om jeg tør at gå i krig med... ØV Please, er der nogen derude der har noget godt at sige om Jysk's produkter? 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...