14. marts 2014

IKEA PS 2014

Det har sine fordele at kunne kalde sig boligblogger (for det kan man vel godt. :) ). F.eks. når man får adgang til alverdens skønne nyheder indenfor design og boligverdenen. Senest har jeg fået lov til at smugkigge på IKEA's PS 2014 kollektion der er i butikkerne fra d. 25. april. ÅH der er mange fine sager!

PS kollektionen er som bekendt en særlig kollektion, kreeret af unge designere og det gælder om at være hurtig til at få fingre i ens yndlingsting, da IKEA ikke ved på forhånd hvilke ting der bliver en del af deres faste sortiment. De 16 talentfulde designere fra hele verden, er håndplukket af IKEA fordi de med stilsikker hånd kan levere smukt design og multifunktionalitet i møbler og tilbehør der passer til vores "modern urban living".

Jeg er især vild med fede "bogkasser" med uendelig mange anvendelsesmuligheder og et helt nyt og smart system, med træskinner der kan bruges med spejl, forskellige knager, kopholder mm. Serien i stål og bæredygtigt fremstillet bambus, er designet af Tomás Alonso. Ideen med at fjerne flere af kassens sider, mens man beholder alle 8 hjørner reducerer forbruget af træ og tillader stadig at kasserne kan stables.

Inspirationen til træskinnerne er hentet i Japan, hvor lignende skinner bruges til at holde skydedørene i de traditionelle hjem og samtidig fungere som en lille hylde eller et sted at hænge sit tøj.
The new IKEA PS 2014 collection will be in stores in Denmark on April 25th. I am super excited - as always,about this special collection created by young designers and have picked out a few of my favourites above. I love the flexibility in the designs and the yummy splashes of colour! 

Kilde: IKEA Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...