4. april 2014

Tips til boligshopping i København

Skal man på boligshopping på og omkring Strøget i København er der uendelig mange skønne steder at tage hen. Hay House og Illums Bolighus er blandt de oplagte, men hvis man ikke lige er indfødt, gemmer der sig nogle fine perler på diverse sidegader, så her kommer der en lille mini-guide over nogle af mine yndlingsteder.

En tur gennem Strædet er et must! "Strædet" ligger parallelt med Strøget og dækker egentligt over gaderne Læderstræde, Kompagnistræde og Farvergade og har den ene lækre designbutik efter den anden, bl.a. Liebe, Grønlykke og Kaiku. Læs mere her: Strædet

På Nørregade ligger bla. følgende to skønne butikker. Nørregade 4 huser Le Bix. Le Bix er er FYLDT med boligtilbehør i småtingsafdelingen til krea-mennesket, vi snakker stofledninger i alle regnbuens farver, Washi-tape i måske endnu flere farver of i følge Le Bix Danmarks største udvalg af knopper.
Honeycomb bolde og guilander
Stofledninger i metermål 
Washi tape
 
   
Fine geometriske former
   
Flere end 1000 knopper
Fine farver i vinduetPå den anden side af vejen. nemlig i nr.7 finder du Notre Dame, med alt indenfor køkken, opbevaring, papir, ure, de fedeste dåser, postkasser... Det er faktisk temmelig vildt, så mange ting der er den butik. :) 

Til slut vil jeg fremhæve PT butikken der ligger Vendersgade 4 kl, 1363 Kbh K. Jeg har nævnt den her på bloggen før. Det er en outletbutik og har ikke egen hjemmeside, men du kan se og læse meget mere om mærkerne her. Du kan aldrig vide hvad der er i butikken, men udvalget er STORT og det går stærkt, så det gælder om at slå til når man ser noget man ikke kan leve uden. Priserne er fantastiske, da alt er sat ned. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...